Talen Training Centrum

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

Zakelijk

Search
Generic filters
Webshop

Zakelijk

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

E-platform

Menu

Over ons

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringContacteer ons
Purchase
Search
Generic filters

Talen Training Centrum

Referenties

In november 2020 zijn wij in contact gekomen met het Talen Training Centrum (TTC) voor de training van 2 uit Polen afkomstige chauffeurs. Zij gaan voor ons de distributie van gasflessen verzorgen in België en willen zich daarnaast gaan vestigen in België. Om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren en de integratie in de Nederlandstalige samenleving te versoepelen hebben we ervoor gekozen om hen een talen training te laten volgen. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met TTC. De communicatie omtrent de organisatie verloopt vlot. Zij werken met trainers die Pools als moedertaal hebben. Het trainingsprogramma dat TTC biedt is in modules opgebouwd. Dat is prettig, want dit biedt duidelijkheid over de route die zij moeten afleggen.

Ruud Jongeneel, Jongeneel Transport Bvba
Het Talen Training Centrum is Luba’s talen trainingscentrum, waarbij medewerkers van Poolse afkomst die in Nederland werken in een korte tijd de Nederlandse taal leren. Met het Talen Training Centrum hebben wij goed contact. Wij krijgen snel antwoord op onze vragen en het inplannen van de cursisten wordt ook snel geregeld. De online trainingsomgeving maakt het voor cursisten met een baan mogelijk om op welk moment dan ook de cursus thuis te volgen. De cursisten hebben ook persoonlijke begeleiding met een docent door middel van 1 op 1 Skypelessen.

Het Talen Training Centrum zorgt ervoor dat onze medewerkers goed en professioneel in de Nederlandse taal kunnen communiceren. Dit draagt op een positieve manier bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de cursisten en hun groei in functie. Daarbij kunnen opdrachtgevers van Luba zich richten op de groei van hun organisatie met goed opgeleide medewerkers.

Anne-Marie Vink, manager regio Groene Hart bij Luba Uitzendbureau

Onze klanten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram