Talen Training Centrum

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

Zakelijk

Search
Generic filters
Webshop

Zakelijk

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

E-platform

Menu

Over ons

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringContacteer ons
Purchase
Search
Generic filters

Talen Training Centrum

E-platform

E-learning en e-platform - 24/7 – zelfstudie

Via internet heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot het e-platform. Doordat je niet aan een plaats en tijd gebonden bent, is de cursus altijd voorhanden. Op ieder vrij moment van de dag heb je de mogelijkheid om de vreemde taal te leren. Of je nu in de trein zit, in de wachtkamer van de dokter, of gewoon lekker op je eigen bank- ieder vrij moment kun je benutten om te leren.

 

Wil jij of jouw werknemer graag geheel zelfstandig online aan de slag? Via een van onze sites kun je op het e-platform werken - digitale cursussen Nederlands of Pools. De cursussen op het e-platform zijn online beschikbaar. Je kan ze zowel via je laptop of je smartphone volgen.

Zo kun je dus de taal leren waar je wilt, wanneer je het wilt en zo lang als je wilt! Dat is onze e-learning. Op ons e-platform vind je theoretische kennis, honderden verschillende oefeningen, audio-opnames, animatiefilmpjes en toetsen.

Om ook de uitspraak en spreekvaardigheid te kunnen oefenen, kun je kiezen voor een onlinecursus. Via Skype kan een van onze docenten je helpen met al je taalproblemen en onzekerheden.

Bij deze cursussen heeft de opdrachtgever beperkte mogelijkheden om de leervoortgang te controleren.

NEDERLANDS VOOR POOLSTALIGEN E-platform

Nederlands stap voor stap PL - is ontwikkeld op basis van de bestsellers “Niderlandzki od podstaw”, “Niderlandzki krok po kroku “, “Niderlandzki drugi krok” en “Mów co chcesz po holendersku”. Deze boeken zijn te koop via bol.com of in onze webshop.

De gehele e-learning bestaat uit zes modulen. Per module heb je ongeveer 40 uur zelfstudie nodig. Wil je graag wisselende leermogelijkheden hebben, bijv. één keer in een klaslokaal met een groep en een docent en de andere keer rustig thuis in je eentje leren? Dat kan gemakkelijk, want de modulen in groepsverband komen overeen met de modulen op het e-platform. Direct starten met leren? Bezoek dan onze webshop.

Nederlands stap voor stap PL is bedoeld voor Poolstalige werknemers zonder inburgeringsverplichting.

De e-cursus “Nederlands stap voor stap PL" is bij uitstek geschikt om samen met een docent als online cursus of in groepsverband te volgen.

 

 

NEDERLANDS vanuit het Engels E-platform

is ontwikkeld op basis van de bestseller “Nederlands stap voor stap”. Deze leerboek is te koop in onze webshop.

De e-learning bestaat uit modulen, net zoals de cursussen in groepsverband. De applicatie op het e-platform is voor beginners. Het niveau wat kan bereikt worden is A1. Voor deze cursus heb je ongeveer 80 uur zelfstudie nodig.

Direct starten met leren? Bezoek dan onze webshop.

Nederlands stap voor stap E is bedoeld voor anderstalige werknemers zonder inburgeringsverplichting. De e-cursus “Nederlands stap voor stap E " is bij uitstek geschikt om samen met een docent als online cursus of in groepsverband te volgen.

POOLS vanuit Nederlands E-platform

Pools de eerste stap - deze cursus op het e-platform is geschikt voor zelfstudie maar ook begeleiding van een docent is mogelijk. Voor beginners. De mp3 opnames zijn langzaam ingesproken. De dialogen zijn kort. Deze applicatie is ontwikkeld op basis van de bestsellers “POOLS DE EERSTE STAP". Dit e-boek is in de webshop te bestellen.

Deze cursus op het e-platform bestaat uit zeven lessen, een herhaling en een eindtest. Deze cursus bevat naast een korte theoretische inleiding veel authentieke voorbeelden. De e-cursus “POOLS DE EERSTE STAP" is bij uitstek geschikt om samen met een docent als online cursus of in groepsverband te volgen.

Voor deze cursus heb je ongeveer 80 uur zelfstudie nodig.

Volg de eerste 3 lessen gratis

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram