Talen Training Centrum

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

Zakelijk

Search
Generic filters
Webshop

Zakelijk

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

E-platform

Menu

Over ons

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringContacteer ons
Purchase
Search
Generic filters

Talen Training Centrum

Cursussen

Zakelijke cursussen
Nederlands

TTC biedt in-company diverse klassikale taalcursussen Nederlands voor anderstaligen aan. Al deze cursussen zijn praktijkgericht en kunnen afgestemd worden op de behoeften en wensen van een bedrijf.

In de Taalcursussen Nederlands voor anderstaligen besteden we ook aandacht aan Nederlandse omgangsvormen. Ook praktische zaken en tips, onmisbaar voor iedere buitenlandse werknemer, zijn in de taalcursussen verwerkt.
Evaluatie voor de opdrachtgever
Tijdens de Taalcursussen Nederlands voor anderstaligen bewaken wij het rendement en de continuïteit met tussentijdse evaluaties. Zo houden we de vinger aan de pols en kunnen we bijsturen wanneer dat nodig is. Als opdrachtgever kan je continu de aanwezigheid van de cursisten bij de Taalcursussen Nederlands voor anderstaligen volgen. Na afloop van de Taalcursussen ontvang je als opdrachtgever een schriftelijke evaluatie. De cursist ontvangt een TTC-certificaat.

Gespecialiseerd in
taalcursussen Nederlands voor Poolstaligen

We kunnen een cursus Nederlands op de werkvloer voor je Poolse collega’s organiseren. Met de praktische taalcursus Nederlands vanuit het Pools leert het TTC jouw Poolse medewerkers binnen enkele weken op de werkvloer Nederlands spreken.

Heb je vragen over een cursus of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Offerte op maat
Afhankelijk van het aantal medewerkers, hun moedertaal, het instapniveau en het te bereiken niveau kunnen we een offerte op maat sturen.

De Taalcursus Nederlands voor anderstaligen kan in-company plaatsvinden of bij het TTC op verschillende locaties. De cursist kan ook onder begeleiding van een docent online Nederlands leren of geheel zelfstandig het e-platform gebruiken.

Afhankelijk van het budget en de tijdsmogelijkheden kan de cursist de juiste Taalcursus Nederlands voor anderstaligen kiezen die voor hem geschikt zijn. De verschillende Taalcursussen Nederlands voor anderstaligen zijn zo ontworpen dat ze bij elkaar aansluiten en naar behoefte gewisseld kunnen worden.

Erkenning

TTC is OOM, STOOF en TAALAKKOORD erkend. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot het aanvragen van subsidies voor Taalcursus Nederlands voor anderstaligen.

TTC is bij CRKBO geregistreerd. Dit houdt in dat TTC voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Verschillende taalcursussen

Bij TTC kun je kiezen uit verschillende Taalcursussen Nederlands voor anderstaligen. De cursussen worden gegeven door hooggekwalificeerde docenten. Voor het bepalen van de instap- en eindniveaus werken wij met Europese Referentiekader CEF-niveaus (Common European Framework).

Klassikale cursussen

- vanaf 5 personen
- vanaf € 354,00
Meer informatie

Online cursussen

- vanaf 1 persoon
- vanaf € 397,00
Meer informatie

E-learning

- vanaf € 120,00
- beperkte controle over de voortgang
Meer informatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram