Talen Training Centrum

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

Zakelijk

Search
Generic filters
Webshop

Zakelijk

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

E-platform

Menu

Over ons

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringContacteer ons
Purchase
Search
Generic filters

Talen Training Centrum

Pools In-company

Werken er in jouw organisatie veel Poolse arbeidskrachten? Wil je ervoor zorgen dat de communicatie in jouw bedrijf beter verloopt? Wil je Pools leren spreken en verstaan?

Kies dan voor dé praktische cursus POOLS in-company. Het TTC is gespecialiseerd in cursussen Pools vanuit het Nederlands. Tijdens deze cursus leer je Pools aan de hand van allerlei interessante onderwerpen. TTC heeft een speciaal leerprogramma ontwikkeld voor Nederlanders die Pools willen leren. De e-learning is een fantastisch onderdeel van deze cursus. Aan de hand van allerlei thema’s en onderwerpen leer je naast de Poolse taal meer over de Poolse cultuur.

Met deze praktische cursus POOLS leer je binnen enkele weken Pools te spreken met je Poolse collega’s.

Inhoud cursus POOLS in-company

Wil je dat TTC een cursus Pools op maat verzorgt in jouw bedrijf? Het TTC zorgt ervoor dat je niet alleen de basiswoorden en grammatica leert, maar vooral leert spreken in het Pools. De leerboeken zijn speciaal voor Nederlandstaligen geschreven. Bovendien bieden we een digitale leeromgeving. De cursus POOLS in groepsverband is geïntegreerd met de cursus op het e-platform.

Voordelen van een in-company cursus POOLS

De cursus vindt plaats op een door jou gekozen locatie.
De lestijden en frequenties zijn op maat afgestemd.
Er wordt gebruik gemaakt van compleet verzorgd leermateriaal dat eventueel aangepast kan worden aan de wensen. De woordenschat kan zich hierbij richten op een bepaald beroep en branche. TTC zorgt voor een prettige sfeer tijden de les met veel praktische voorbeelden en anekdotes.
Tijdens de cursus vinden er regelmatig tussentijdse evaluaties plaats.
TTC is OOM, TAALAKKOORD en STOOF erkend. Er zijn mogelijkheden tot het aanvragen van subsidies.
TTC is CRKBO erkend. Dat houdt in dat TTC voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
Bekijk actuele cursusrooster

Een offerte op maat ontvangen?

Neem dan contact met ons op sales@talentraining.nl, of vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram