Talen Training Centrum

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

Zakelijk

Search
Generic filters
Webshop

Zakelijk

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

E-platform

Menu

Over ons

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringContacteer ons
Purchase
Search
Generic filters

Talen Training Centrum

Pools e-learning

POOLS e-platform 24/7
Wil jij graag geheel zelfstandig online aan de slag? Volg dan cursus POOLS voor beginners op het e-platform. Dit e-platform is ontwikkeld op basis van het boek “POOLS DE EERSTE STAP”.
Inhoud POOLS e-platform
Deze cursus Pools voor Nederlandstaligen op het e-platform is online beschikbaar. Zo kun je dus de Poolse taal leren waar je wilt, wanneer je het wilt en zo lang als je wilt! Op het e-platform vind je theoretische kennis, veel verschillende oefeningen, audio-opnames, animaties en toetsen. Het afwisselende cursusmateriaal met de doordachte luister- en spreekvaardigheidsoefeningen en veel afwisselende afbeeldingen zorgen voor een fantastisch resultaat. Alle mp3 bestanden zijn langzaam ingesproken door native speakers, zodat je ook echt tijd hebt om het na te spreken. Je hebt geen voorkennis van de Poolse taal nodig. Stap-voor-stap leer je verstaan en spreken in het Pools.
Bestel nu e-platform Pools
Om ook de uitspraak en spreekvaardigheid te kunnen oefenen, kun je ook kiezen voor privéles via Skype of Zoom met een van onze docenten. De docent helpt je met al je taalproblemen en onzekerheden.
Overal beschikbaar
Via internet heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot deze cursus Pools op het e-platform. Op ieder vrij moment van de dag heb je de mogelijkheid om POOLS te leren. Of je nu in de trein zit, in de wachtkamer van de dokter, of gewoon lekker op je eigen bank- ieder vrij moment kun je benutten om Pools te leren.

Deze applicatie kan eenvoudig van het ene mobiele apparaat naar het andere op elk gewenst moment omgeschakeld worden.
Omvang cursus POOLS e-learning

Deze cursus Pools voor beginners bestaat uit zeven lessen. Elk les bestaat uit minimaal vijf en maximaal acht thema’s. Aan het eind van deze cursus kan je éénmalig een afsluitende toets doen. Je begint van niveau 0 en eindigt op niveau A1 (volgens Common European Framework of Reference for Languages).

Wil je graag wisselende leermogelijkheden hebben, bijv. één keer zelfstandig en de andere keer met een docent? Dat kan gemakkelijk, want bij TTC Talen Training centrum kan je een offerte op maat aanvragen. Neem dan contact met ons op, op sales@talentraining.nl

Wil je direct beginnen met leren? Bezoek dan onze webshop.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram