Talen Training Centrum

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

Zakelijk

Search
Generic filters
Webshop

Zakelijk

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

E-platform

Menu

Over ons

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringContacteer ons
Purchase
Search
Generic filters

Talen Training Centrum

Pools online cursussen

Online cursussen Pools

Heb je geen tijd of geen mogelijkheden om een klassikale cursus Pools in groepsverband te volgen? Geen probleem. Ook dan biedt TTC dé oplossing. Online cursussen Pools vanuit het Nederlands zijn bedoeld voor iedereen die op een plezierige en efficiënte manier Pools wil leren.
Pools groepscursussen online
Deze cursus POOLS in groepsverband online is voor beginners. één keer per week heb je les. In totaal zijn er tien online lessen van twee uur die via ZOOM of GOOGLE MEET gegeven worden. In totaal 20 uur contact met de docente. Alle vragen kun je gemakkelijk in het Nederlands stellen. De groepen zijn klein, 3 tot 5 personen. Daarbij krijg je als cursist ook toegang tot de applicatie op de e-platform helemaal gratis. Op de e-platform vind je een grote hoeveelheid online oefeningen, filmpjes en testen. Bij deze cursus heb je 3 maanden lang toegang tot de app op e-platform.
Pools cursus online LUXE
Deze cursus Pools Online LUXE bestaat uit acht lessen van 60 minuut. In totaal heb je tien keer persoonlijk contact met de docente: acht lessen van 60 minuut en twee afspraken van 15 minuut. Ben je geïnteresseerd? Hier kan je direct reserveren.
Pools cursus online individueel
Bij het TTC kan je op een professionele manier Pools leren. Na een jarenlange ervaring weten wij waar de knelpunten liggen en we hebben de oplossingen verwerkt in modern lesmateriaal, zodat je met plezier de Poolse taal gaat leren. We garanderen dat je de Poolse taal onder de knie krijgt.

Wil je supersnel Pools leren? Kies direct voor deze cursus online met jouw privédocent! Je leert de Poolse taal snel en op een leuke manier. Je leert de taal in je eigen tempo. Je maakt de afspraken met de docente zoals je dat uitkomt.

De lessen worden via Skype of ZOOM gegeven. Ben je beginner? Daarbij krijg je als cursist ook toegang tot de applicatie op de e-platform. Talen Training Centrum heeft een applicatie ontwikkeld om Nederlands vanuit het Pools snel en effectief te leren. Deze applicatie is gebruiksvriendelijk en makkelijk te hanteren, en het hoeft niet geïnstalleerd te worden. Je leert Pools op een actieve manier. De bijhorende animaties helpen het leermateriaal beter te onthouden, maar ze zijn ook als ontspanning bedoeld.
Pools cursus online STANDAARD
Deze cursus Pools Online STANDAARD bestaat uit acht lessen van 45 minuut. In totaal heb je tien keer persoonlijk contact met jouw docente via Skype: acht lessen en twee afspraken van 15 minuut. Ben je geïnteresseerd? Hier kan je direct reserveren.

Kwaliteitsgarantie

We geven je de garantie dat jouw geld volledig terugbetaald zal worden als je na 15 minuten van de eerste online les aangeeft dat deze cursus je niet bevalt, om welke reden dan ook.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram