Talen Training Centrum

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

Zakelijk

Search
Generic filters
Webshop

Zakelijk

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

E-platform

Menu

Over ons

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringContacteer ons
Purchase
Search
Generic filters

Talen Training Centrum

Pools groepslessen

Pools groepslessen

Ben je op zoek naar een effectieve cursus Pools? Bij het TTC kun je in kleine groepen (beter) Pools leren spreken.

Kleine groepen

In deze cursus spreek je vanaf de eerste les Pools. Je leert in het Pools deelnemen aan gesprekken over allerlei onderwerpen, die variëren van alledaagse tot actuele en spraakmakende zaken.

Grammatica komt aan de orde waar dat nodig is. De groepen zijn klein, zodat je intensief kan communiceren en je spreekvaardigheid snel verbetert.

De cursus bestaat uit modules. Een module bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur (in totaal 20 uur les). De lessen worden één keer per week gegeven.
Bekijk cursusrooster

Nederlands sprekende docent

Je docent spreekt ook Nederlands, dus je kunt hem of haar vragen in je eigen taal stellen als dat in het Pools nog te moeilijk is.

Weet je dat er in het Pools veel woorden zijn, waarvan de uitspraak zeer vergelijkbaar is met de woorden in het Nederlands?

In het boekje vindt je 111 woorden die op elkaar lijken. Zo kan je ervaren dat het leren van de Poolse taal niet zo enorm lastig is. Dit boekje kan je gratis downloaden. De link vind je hier onder.
Download gratis boek
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram