Talen Training Centrum

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

Zakelijk

Search
Generic filters
Webshop

Zakelijk

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

E-platform

Menu

Over ons

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringContacteer ons
Purchase
Search
Generic filters

Talen Training Centrum

Online cursussen

Online cursussen
Zijn jouw collega’s niet in staat om een klassikale taalcursus in groepsverband te volgen? Geen probleem. Talen Training Centrum biedt je dé oplossing. Een combinatie van lessen met een docent, zelfstudie, e-learning. Daarbij krijgt de cursist, helemaal gratis, ook toegang tot de applicatie op het e-platform. Talen Training Centrum heeft een applicatie ontwikkeld om te helpen de vreemde taal snel en effectief te leren. Deze applicatie is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te hanteren op smartphone of laptop.

Online Cursussen zijn bedoeld voor iedereen die op een plezierige en efficiënte manier een vreemde taal wil leren. De inhoud van de lessen kan aan de behoeftes van de opdrachtgevers aangepast en eventueel ook op een hoger niveau gebracht worden.

TTC biedt de volgende online-cursussen:

● Nederlands NT2 voor anderstaligen (Nederlands vanuit 't Engels of Nederlands-Nederlands maar ook andere talen zijn mogelijk, vraag ons of we een docent vanuit je moedertaal voor je kunnen regelen)
● Nederlands NT2 voor Poolstaligen
● Engels
● Pools vanuit het Nederlands

Waarom kiezen voor de online taalcursus bij het Talen Training Centrum?

1. Omdat de cursussen individueel of in groepsverband georganiseerd kunnen worden
2. Omdat we je de beste manier bieden om te leren zonder de deur uit te gaan
3. Omdat elke cursist van een ervaren docent persoonlijke feedback krijgt
4. Omdat de cursist het studiemateriaal altijd bij zich heeft als hij over een tablet, laptop, mobiele telefoon en/of computer beschikt
5. Omdat je de online cursussen kan volgen waar en wanneer je wilt. Het is zelfs mogelijk het leerproces te beginnen voordat je in Nederland bent.

Meer weten?
 
Bel ons: 0616518940
Mailen kan ook: sales@talentraining.nl


Cursus online in een groep

Online cursussen worden volgens een schema in realtime met de docent op SKYPE/ZOOM gegeven.

Dit zijn GEEN lessen om op YouTube te bekijken. Online lessen bij het Talen Training Centrum werken anders. De cursist heeft regelmatig contact met andere cursisten en met de docent.

Check de startdatum van de cursus op het juiste niveau, zie het cursusrooster.

Online leren bij het TTC werkt. Dat is bevestigd door duizenden cursisten die bij het Talen Training Centrum een cursus volgden. Zie de referenties.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram