Talen Training Centrum

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

Zakelijk

Search
Generic filters
Webshop

Zakelijk

Cursussen Nederlands

Cursussen Pools

E-platform

Menu

Over ons

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringContacteer ons
Purchase
Search
Generic filters

Talen Training Centrum

‘In company’ cursussen

Ons aanbod in-company cursussen

Klassikale cursussen

Op verschillende locaties in heel Nederland geeft TTC groepscursussen Nederlands voor Poolstaligen. De cursussen Nederlands worden gegeven door hooggekwalificeerde leraren met een Poolse achtergrond. In een klassikale omgeving leren Poolse cursisten Nederlands voor volwassenen.
Meer informatie

Individuele cursussen

Privélessen Nederlands voor Polen. Heb je een cursus op maat nodig? Een cursus die rekening houdt met jouw agenda, verwachtingen en behoeftes? Kies dan voor privélessen Nederlands bij TTC. Het TTC houdt namelijk rekening met jouw agenda.
Meer informatie
holenderski online

Online cursussen

Online cursussen Nederlands NT2 zijn bedoeld voor iedereen die op een plezierige en efficiënte manier Nederlands wil leren. Deze cursus Nederlands NT2 is in modules verdeeld. Je leert de Nederlandse taal in je eigen tempo en wanneer het je uitkomt. De lessen kunnen aan jouw mogelijkheden en behoeftes aangepast worden. Daarbij krijg je als cursist ook toegang tot de applicatie op het e-platform - helemaal gratis..
Meer informatie

Onze klanten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram